Nyhedsarkiv

NYHEDSARKIV

NYHEDER 2020


Familiedag i oktober og november aflyst  

26. oktober 2020

Efter regeringens nye udmeldinger og stigende smittetal for coronaen bliver vi desværre igen nødt til at aflyse familiedagen.

Vi forventer, at aflysningen gælder alle resterende familiedage i 2020. Vi håber på, at det fra starten af 2021 igen bliver muligt at holde sociale arrangementer med over 10 personer. 


Familiedag i september aflyst  

23. september 2020
Vi må desværre aflyse familiedagen denne måned - lørdag d. 26. september. Det sker på grund af coronasituationen.
Vi håber på, at smittetallene falder drastisk, og at vi dermed kan gennemføre næste familiedag lørdag d. 31. oktober.


Familiedage forventes fra august 2020

18. august 2020

Så er vi klar med datoer for familiedagene i 2. halvår af 2020:

Lørdag d. 29. august

Lørdag d. 26. september

Lørdag d. 31. oktober

Lørdag d. 28. november

Vi glæder os til at se jer alle i vores skønne lokaler.


PS: Vi afholder familiedagene i henhold til myndighedernes anbefaling om corona-tiltag.

Vi vurderer løbende, hvor mange og hvor store grupper vi kan lukke ind på familiedagene. Der er god plads i Remida, men skulle pladsen blive for trang i forhold til anbefalingerne, må vi desværre afvise nogen ved døren. 


Remida åbner igen

25. maj 2020:
Vi er SÅ glade for igen at kunne åbne  - både for materialeafhentning om onsdagen og for workshops - dog under corona-kontrollerede forhold på samme vilkår som i skoler og institutioner. 


Vores familiedage er dog fortsat aflyst, da vi ved dem ikke ved, hvor mange der dukker op og dermed ikke kan styre antal mennesker pr. m2. 


Alle aktiviteter aflyst

11. marts 2020:
Corona-smittefaren gør, at også ReMida Center Odense aflyser alle aktiviteter. Det betyder også, at familiedagen foreløbig er aflyst.  

Vi afventer Regeringens anbefalinger i forhold til, hvornår det er forsvaligt at genoptage alle aktiviteter og informerer her, når vi igen kan åbne centret.
Familiedage foråret 2020

Så har vi familiedagene for første halvår af 2020 klar, og de kommer her:

Lørdag d. 25. januar

Lørdag d. 29. februar

Lørdag d. 28. marts - AFLYST PÅ GRUND AF CORONASMITTEFARE

Lørdag d. 25. april - AFLYST PÅ GRUND AF CORONASMITTEFARE

Lørdag d. 30. maj - AFLYST PÅ GRUND AF CORONASMITTEFARE

Lørdag d. 27. juni -  AFLYST PÅ GRUND AF CORONASMITTEFARE

 

Det sker i Remida-centret kl. 9.30-12.30 - og alle er velkomne! Pris: Kun 35 kr. for en familie.

 


NYHEDER 2019


Kinesisk besøg i ReMida Center Odense

Juni 2019

Sidst i maj lagde en delegation kinesere vejen forbi ReMida Center Odense for at se, hvad man kan med stedets mange fascinerende overskudsmaterialer. Kineserne lod sig rive med og gik straks igang med selv at lege med materialerne.

Dejligt, at vi kan dele inspiration og skaberglæde på tværs af kontinentet.


Royal Run og ReMida

Her ses et par stemningsbilleder fra ReMida-teltet under Royal Run. Der blev bygget slotte, prinsessekroner og royale robotter! Tak til de mange som var igennem teltet til lidt royal krea-hygge.Byg dit eget slot i Kongens Have ved Royal Run 21. maj

Juni 2019

I anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag omdannes Odense til én stor løbe-fest mandag 21. maj 2018, hvor der afholdes Royal Run. ReMida er inviteret med til at understrege det royale tema og slår telt op i Kongens Have, hvor du kan komme ind og bygge dit eget slot af de mange flotte og spændende ReMida-materialer. Fra 10-19 kan du bygge løs!


Royal Run bliver den første store begivenhed i den kongelige fødselsdagsuge. Her kan danskerne være med til at fejre Kronprinsen ved at løbe samme rute som ham i landets fem største byer.


Royal Run Odense får start og mål i Kongens Have, og der vil være fødselsdagsfest i den fynske hovedstad hele dagen (2. pinsedag).

Vi glæder os til at se hvor flot og kreativt dit slot bliver!NYHEDER 2018


Bæredygtighedsprisen gik til UngOdense

Desværre blev det ikke ReMida, som fik bæredygtighedsprisen - den gik til UngOdense, som var en værdig modkandidat. Vi er dog stadig meget stolte over at have været nominerede.


YES! ReMida nomineret til bæredygtighedspris!

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Odense Bæredygtighedsråd har indstilllet ReMida Center for Kreativt Genbrug til bæredygtighedsprisen i Odense Kommune.  Vi er 1 ud af 3 nominerede - de andre er "Internation Garden" og "UngOdense". Det at være blandt de nominerede er i sig selv en stor ære for os.


Hvem der løber af med bæredygtighedsprisen, afgøres på rådhuset d. 22. marts 2018, kl. 15-17 ved et festligt arrangement  - og alle med interesse i ReMida er velkomne til at deltage i nomineringsfesten.

Se indbydelsen fra bæredygtighedsrådet og tilmeld dig her.


Familiedage i foråret 2018 

Lørdag d. 2. juni er dette halvårs sidste familiedag.


Vi glæder os til at se jer på besøg denne dag.


Fra 9.30 - 12.30. Det koster 30 kr. for hele familien!NYHEDER 2017


Byg en lille verden i Miljøteltet under Blomsterfestivalen

August 2017

I  år har Miljøteltet under Blomsterfestivalen inviteret ReMida Center for Kreativ Genbrug med til at bygge minipaphuse ud fra Blomsterfestivalens tema "What a wonderfull World".  Bag Miljøteltet står Odense Renovation, VandCenter Syd og Fjernvarme Fyn. Ud over at du kan dekorere små paphuse med unikke overskudsmaterialer kan du også deltage i konkurrencer, kravle i tunneller, spille ”lortebasket” eller blive inspireret til at skabe genbrugsmøbler via den flotte udstilling i teltet.


Miljøteltet er åbent fra fredag den 18. august kl. 10-20 samt lørdag og søndag kl. 10-16.


Vi glæder os til at se jer!YES! REMIDA ER REDDET!

Vi har fundet nogle dejlige sponsorer og fået held til at få et par legater og fondsmidler, som tilsammen gør, at vi kan genåbne centret. Vi er meget glade og taknemmelige for alle, som har hjulpet os med at komme på benene økonomisk igen. Og vi glæder os til at se masser af kreativitet i de nye lokaler på Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C fra starten af 2017.Pengesponsorer søges til at redde ReMida

ReMida har været støttet af Odense Kommunes Bæredygtighedspulje gennem flere år, men puljeperioden er udløbet, og Remida får ikke længere økonomisk til skud fra Odense Kommune. Vi søger derfor efter lokale virksomheder - store som små - som kunne have interesse i at være med til at støtte kreativiteten blandt børn og unge samt dyrke bæredygtigheden ved at vise, hvordan ting, der har mistet værdi i een sammenhæng, kan være guld i hænderne på andre i en helt anden sammenhæng.


Et sponsorat hos os er et oplagt emne at skrive om i virksomhedens CSR-rapport, og vi hjælper gerne med tekst og billeder.


Vores sponsorpakker er delt i 3 størrelser:

Bronze - 5.000 kr. om rået

Sølv - 10.000 kr. om året

Guld - 15.000 kr. om året


Et sponsorat giver mulighed for at deltage gratis for et bestemt antal medarbejdere på vores familiedage, det giver mulighed for til favorabel pris at holde workshops i centret - især populært til ideudvikling, brainstorm eller andre kreative processer, hvor det er inspirerende at arbejde i andre omgivelser end egne mødefaciliteter, og man i stedet kan bruge center for kreativ genbrugs lokaler og materialer.


Skriv til info@remidacenterodense.dk, hvis du vil høre mere om vores sponsorater. Så kontakter vi dig snarest til en dialog om et evt. samarbejde. 


,

NYHEDER 2016


Trist dag for de sygebørn på OUH

Torsdag d. 13. oktober 2016 var en trist dag på OUHs børnehospital - for da lukkede ReMidas filial "Skrot er godt for syge børn" ned. Vi takker Tryg-fonden for at have støttet projektet gennem flere år, og de indlagte børn har brugt mange timer på at bygge og lime med alle de inspirerende overskudsmaterialer i filialen. Men nu er pengene brugt, og projektet lukket ned - men håbet om at kunne finansiere det kreative værksted på børnehospitalet igen lever stadig! Tak til alle de dejlige indlagte børn og deres familier!.